Află cum te poți implica

Proiectul nostru de restaurare a cetatii fortificate din Pelisor, jud. Sibiu are nevoie de ajutorul tau! Afla aici cum te poti implica de la departare sau daca esti pe aproape:

• Poti cumpara un costum popular autentic romanesc, o ie sau orice piesa de vestimentatie dintr-un costum popular din colectia Straie Alese. Ramai cu un costum si in acelasi timp contribui la acest proiect mare! Ligia Pop, unul dintre cei implicati direct in acest proiect, doneaza din colectia proprie aceste costume traditionale, cu o vechime estimata intre 50-100 de ani, iar profitul obtinut merge direct si in intregime catre Asociatia P.A.T.R.U.
  • Poti dona orice suma de bani in contul Asociatiei P.A.T.R.U., cu conditia sa ne anunti imediat, fiindca legea cere completarea unui contract de sponsorizare si emiterea unei facturi pentru orice suma donata.
  • Poti sa contribui cu alimente pentru consumul voluntarilor.
  • Poti contribui din timp in timp cu promovarea proiectului sau a evenimentelor noastre, pe retelele de socializare pe care le folosesti sau sa discuti cu prietenii tai despre proiectul nostru, ca sa afle cati mai multi oameni despre noi.
  • Poti participa la evenimentele organizate de noi si le poti promova. Vom posta aceste evenimente aici pe website si pe pagina noastra de FB.

Ai intrebari? Te rugam sa ne contactezi.