Află cum te poți implica

Proiectul nostru de restaurare a cetatii fortificate din Mosna si Pelisor, jud. Sibiu are nevoie de ajutorul tau! Afla aici cum te poti implica de la departare sau daca esti pe aproape:

• Poti cumpara un costum popular autentic romanesc, o ie sau orice piesa de vestimentatie dintr-un costum popular din colectia Straie Alese. Ramai cu un costum si in acelasi timp contribui la acest proiect mare! Ligia Pop, unul dintre cei implicati direct in acest proiect, doneaza din colectia proprie aceste costume traditionale, cu o vechime estimata intre 50-100 de ani, iar profitul obtinut merge direct si in intregime catre Asociatia P.A.T.R.U.
  • Poti dona orice suma de bani in contul bancar al Asociatiei P.A.T.R.U. sau in contul de PayPal, cu conditia sa ne anunti imediat, fiindca legea cere completarea unui contract de sponsorizare si emiterea unei facturi pentru orice suma donata.
  • Poti redirectiona un procent din impozitul pe venit catre asociatia noastra. Vezi detaliile mai jos.
  • Poti sa contribui cu alimente pentru consumul voluntarilor.
  • Poti contribui din timp in timp cu promovarea proiectului sau a evenimentelor noastre, pe retelele de socializare pe care le folosesti sau sa discuti cu prietenii tai despre proiectul nostru, ca sa afle cati mai multi oameni despre noi.
  • Poti participa la evenimentele organizate de noi si le poti promova. Vom posta aceste evenimente aici pe website si pe pagina noastra de FB.

Ai intrebari? Te rugam sa ne contactezi.

Magarei Kirchenburg, Transilvania
Meschen Kirchenburg, Transilvania

Puteti face o donatie direct prin PayPal, in contul asociatiei noastre:

Puteți să direcționați 2% din impozitul pe venit sau din pensie, fără nici un cost în plus pentru d-voastră. Acești bani se duc oricum la stat, însă aveți libertatea legala să-i directionați spre asociații non-profit, doar printr-o simplă declarație tipizată.

Citiți detalii aici și apoi puteți completa formularul 230 pentru veniturile din salariu sau acest formular pentru veniturile din activitati independente. Ulterior îi puteți face o poză și il puteti depune online sau la ghișeu. Aceste formulare trebuie depuse anual la ANAF, online sau în persoană, până pe 15 martie, 2020. Se completeaza doar:

• punctul I, cu datele dvs. de identificare;
  • punctul III.2 cu:
    • denumire entitate nonprofit: Asociația P.A.T.R.U. (Patrimoniu, Arhitectură, Tradiție, Rit și Universalitate)
    • codul de identificare fiscala (CIF) al entitatii nonprofit: 39924260
    • cont Bancar (IBAN) al entitatii nonprofit: RO87INGB0000999910166400
  • suma de 2% corespunzatoare va fi calculata de catre organele fiscale
  • data si semnatura dvs.

Declaratia 230 se completeaza de mana. Originalul poate fi depus personal la organul fiscal de domiciliu, transmis prin posta, prin scrisoare recomandata sau inmanat unui reprezentant al Asociației P.A.T.R.U. Copia ramane la contribuabil. Termenul de depunere este 15 martie in fiecare an, pentru veniturile din anul anterior. Totul se face conform legii. Sistemul 2% este prevazut de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal si permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate non-profit (ONG).

Vă mulțumim anticipat!