Datele Asociației

Asociația P.A.T.R.U.
(Patrimoniu, Arhitectură, Tradiție, Rit și Universalitate)
Sediul Fiscal este în Mediaș, jud. Sibiu, România
CIF 39924260 eliberat pe data de 27.09.2018
Cont Bancar RO58BTRLRONCRT0465405001, Banca Transilvania Mediaș

Exista doua modalitati de a ne ajuta! Puteti face o donatie direct prin PayPal sau puteti folosi formularul ANAF 230 pentru a dona 2% din impozitul pe venit la asociatia noastra (detalii mai jos).

Stiați că ne puteți ajuta enorm cu un efort minim? Puteți să direcționați 2% din impozitul pe venit sau din pensie, fără nici un cost în plus pentru d-voastră. Acești bani se duc oricum la stat, însă aveți libertatea legala să-i directionați spre asociații non-profit, doar printr-o simplă declarație tipizată.

Citiți detalii aici și apoi puteți completa formularul 230 pentru veniturile din salariu sau acest formular pentru veniturile din activitati independente. Ulterior îi puteți face o poză și trimite online sau la ghișeu. Aceste formulare trebuie depuse anual la ANAF, online sau în persoană, până pe 15 martie, 2019Se completeaza doar:

• punctul I, cu datele Dvs de identificare;
  • punctul III 2:
    • denumire entitate nonprofit: Asociația P.A.T.R.U. (Patrimoniu, Arhitectură, Tradiție, Rit și Universalitate)
    • codul de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 39924260
    • cont Bancar (IBAN) a entitatii nonprofit: RO58BTRLRONCRT0465405001
  • suma de 2% corespunzatoare va fi calculata de catre organele fiscale
  • data si semnatura

Declaratia 230 se completeaza de mana. Originalul poate fi depus personal la organul fiscal de domiciliu, transmis prin posta, prin scrisoare recomandata sau inmanat unui reprezentant al Asociația P.A.T.R.U. Copia ramane la contribuabil. Termenul de depunere este 15 martie in fiecare an, pentru veniturile din anul anterior. Totul se face conform legii. Sistemul 2% este prevazut de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal si permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate non-profit (ONG).

Vă mulțumim anticipat!