Datele asociației

Asociația P.A.T.R.U.
(Patrimoniu, Arhitectură, Tradiție, Rit și Universalitate)
Sediul fiscal: Mediaș, SB, România
CIF 39924260, eliberat pe data de 27.09.2018
Cont Bancar RO58BTRLRONCRT0465405001
Banca Transilvania Mediaș

1 Puteti face o donatie direct prin PayPal, in contul asociatiei noastre.

2 Puteți să direcționați 2% din impozitul pe venit sau din pensie, fără nici un cost în plus pentru d-voastră. Acești bani se duc oricum la stat, însă aveți libertatea legala să-i directionați spre asociații non-profit, doar printr-o simplă declarație tipizată.

Citiți detalii aici și apoi puteți completa formularul 230 pentru veniturile din salariu sau acest formular pentru veniturile din activitati independente. Ulterior îi puteți face o poză și il puteti depune online sau la ghișeu. Aceste formulare trebuie depuse anual la ANAF, online sau în persoană, până pe 15 martie, 2019. Se completeaza doar:

• punctul I, cu datele dvs. de identificare;
  • punctul III.2 cu:
    • denumire entitate nonprofit: Asociația P.A.T.R.U. (Patrimoniu, Arhitectură, Tradiție, Rit și Universalitate)
    • codul de identificare fiscala (CIF) al entitatii nonprofit: 39924260
    • cont Bancar (IBAN) al entitatii nonprofit: RO58BTRLRONCRT0465405001
  • suma de 2% corespunzatoare va fi calculata de catre organele fiscale
  • data si semnatura dvs.

Declaratia 230 se completeaza de mana. Originalul poate fi depus personal la organul fiscal de domiciliu, transmis prin posta, prin scrisoare recomandata sau inmanat unui reprezentant al Asociației P.A.T.R.U. Copia ramane la contribuabil. Termenul de depunere este 15 martie in fiecare an, pentru veniturile din anul anterior. Totul se face conform legii. Sistemul 2% este prevazut de Legea 571/2003 privind Codul Fiscal si permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate non-profit (ONG).

Vă mulțumim anticipat!