Evenimentul de lansare: Brunch Transilvanean

In 2019, jud. Sibiu a primit distinctia de Regiune Gastronomica Europeana. Aceasta distinctie va fi celebrata prin organizarea unor mese cu specific culinar transilvanean in judetul nostru.

Va anuntam cu bucurie ca duminica, pe data de 8 septembrie 2019, in incinta curtii fostei case parohiale din satul Pelisor (Magarei), va avea loc un Brunch Transilvanean numit Flavours and Sounds of Transylvania, incepand cu ora 11 a.m.

Acesta va fi realizat de noi, Asociatia P.A.T.R.U., in parteneriat cu echipa Asociatiei MyTransylvania si in colaborare cu comunitatea locala. Brunch-ul va fi unul cu preparate realizate de localnici si se vor pregati doar bunatati din ingrediente locale si dupa retete traditionale specifice locului. Va atasez mai jos cateva poze de la evenimente anterioare organizate de Asociatia MyTransylvania.

Unde: Casa parohiala saseasca, punct de reper alimentara din centru
Interval orar: 11-16
Pret intrare*: 100 lei, AICI va puteti inscrie.

*Pretul acopera costul ingredientelor, plata satenilor implicati in proiect, iar restul, Asociatia MyTransylvania care incaseaza taxa de intrare, vor fi donati catre un proiect caritabil.

Va asteptam cu drag!

Sursa poze

%d blogeri au apreciat: